Welkom 
 Aanbod Koop/Huur 
 Woning verkopen 
 Aankoopbegeleiding 
 Diensten 
 Inschrijven 
 Contact 
 Privacy Uw Woning Verkopen

Wij behartigen Uw belangen als verkoper van een woonhuis. Wij zijn vakmensen met verstand van zaken en reeds 20 jaar ervaring op de woningmarkt, waardoor we U helpen om op het juiste moment de juiste beslissing te nemen bij de verkoop van Uw woning. Het zijn uiteindelijk niet alleen maar bakstenen en grond, maar ook spaarpot, investering, lief en leed en emoties die bij een verkoop komen kijken.

Waaruit bestaat nu onze dienstverlening.

Waardebepaling
Onze makelaar Martin Wilms komt geheel vrijblijvend bij U langs om middels een GRATIS waardebepaling de waarde van Uw woning vast te stellen. Tijdens dit gesprek zal hij met U de woning bekijken, de kenmerken bespreken, de pro's en contra's aanhalen en aangeven binnen welk bereik de woning in de huidige marktsituatie verkocht kan worden. Van de gemaakte afspraken ontvangt U altijd een schriftelijke bevestiging met een inzetprijs en een bodemprijs voor Uw woning.

Het vinden van kopers
Wij brengen de bijzonderheden van uw huis bij de woningzoekenden onder de aandacht. Daarbij maken we gebruik van de fotopresentatie bij ons kantoor, ons eigen zoekersbestand, van advertenties in de media, QR-codes en door plaatsing van de woning op internet. En natuurlijk plaatsen we, indien gewenst, een “te koop” bord bij uw woning en organiseren wij met regelmaat open-huis dagen.
Hierbij is Uw voordeel, dat ons kantoor 7 dagen per week van 09.00 - 21.00 uur bereikbaar is, zodat kandidaat-kopers nooit vergeefs contact zoeken en alle informatie omtrent Uw woning uit eerste hand ontvangen.

Bezichtigingen
De eerste inspanningen leiden natuurlijk tot bezichtigingen. Kopers worden  professioneel in Uw woning rondgeleid en krijgen van onze makelaar Martin Wilms alle details alsmede een uitgebreide brochure.
Uiteraard houden wij u na iedere bezichtiging op de hoogte van het verloop.
Ook hier weer van belang dat kandidaat-kopers 7 dagen in de week een bezichtiging kunnen inplannen, ook 's zaterdags, 's zondags en in de avonduren.

Onderhandelingen
Bezichtigingen kunnen leiden tot een bod op uw huis. Onderhandelen over de uiteindelijke verkoopprijs is een vak waarbij onze makelaar U persoonlijk ondersteunt. Natuurlijk met als doel een voor U zo hoog mogelijke verkoopprijs te realiseren.

Opstellen van de verkoopdocumenten
Natuurlijk maken wij voor u de nodige documenten op. De voorlopige koopovereenkomst, brieven aan de notaris, lijst roerende zaken etc…. Alle juridische aspecten nemen wij rustig met u door bij het bespreken van de overeenkomst op ons kantoor.

Eindinspectie en notaris
De overdracht van het eigendom van de woning vindt plaats bij de notaris. Dit wordt door ons kantoor allemaal voorbereid. Alvorens U naar de notaris gaat, vindt er een eindinspectie plaats met onze makelaar, U en de koper ter plekke in uw woning, waarvan een opleverrapport wordt gemaakt.

Nazorg
Ook nadat Uw woning verkocht is, kunt U bij ons altijd terecht voor raad en daad.
Meld de nieuwe eigenaar een gebrek of heeft deze klachten waarop hij U rechtstreeks wil aanspreken, fungeren wij als buffer en bemiddelaar om de eventuele problemen tussen partijen op een professionele en volwassen manier op te lossen.

 

Wilms Vastgoed || 046 20 461 20 || 06 54 75 86 09