Welkom 
 Aanbod Koop/Huur 
 Woning verkopen 
 Aankoopbegeleiding 
 Diensten 
 Inschrijven 
 Contact 
 Privacy 
 Algemeen 
 Taxatie 
 Hypotheek 
 Algemene Informatie 
 Bouwkundige Keuring Hypotheek

Een huis kiest u niet zomaar. Een hypotheek natuurlijk ook niet. Er zijn zoveel hypotheekvarianten dat het belangrijk is om de mogelijkheden eens rustig op een rij te laten zetten. Een hypotheek moet tenslotte perfect aansluiten op uw wensen.

Vanaf 1 januari 2013 gaan de regels voor het verkrijgen van een hypotheek en de vorm van de hypotheek ingrijpend veranderen.
Ook voor de huidige huisbezitter met een betsaande hypotheek zal de rente-aftrek beperkt worden.
Voor een volledig overzicht omtrent de nieuwe regels en normen zie onder de rubriek ALGEMENE INFORMATIE.
Wilt u aflossen of niet? Kiest u ervoor om in de beginjaren van de hypotheek veel af te betalen en later minder? Of wilt u de betaling juist spreiden? Welke rentevastperiode past bij u? Wilt u flexibel zijn en kiest u een korte periode of wenst u meer zekerheid en gaat u voor een langere looptijd? Allemaal belangrijke af- en overwegingen. Om u alvast op weg te helpen, zetten wij onder meer de belangrijkste hypotheekvormen voor u op een rij. Wat de beste keuze voor u is, hangt af van uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke wensen.
Wij bieden U een maathypotheek aan waarbij de mogelijkheid hebben van alle Nederlandse banken de rente te vergelijken en U de beste rente aan te bieden, alsmede de eventuele hiermee gepaard gaande verzekeringen. Ook financieringen in het buitenland (Duitsland, BelgiĆ«) behoort tot de mogelijkheden.

Bel ons en wij verzorgen voor u een vrijblijvend advies.Wilms Vastgoed || 046 20 461 20 || 06 54 75 86 09