Welkom 
 Aanbod Koop/Huur 
 Woning verkopen 
 Aankoopbegeleiding 
 Diensten 
 Inschrijven 
 Contact 
 Privacy 
 Algemeen 
 Taxatie 
 Hypotheek 
 Algemene Informatie 
 Bouwkundige Keuring Taxatie

U heeft een taxatierapport nodig? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Als u een woning aankoopt of uw hypotheek oversluit heeft u in de meeste gevallen een taxatierapport nodig. Deze taxatie dient om de geldverstrekker een onafhankelijk beeld te geven van het te financieren onderpand. Indien u de te kopen woning ook gaat verbouwen wil de geldverstrekker een opgave van de uit te voeren werkzaamheden en de aard van de verbouwing van u.

De taxateur dient deze verbouwingopgave in zijn rapport te verwerken en een waarde voor- en na verbouwing te bepalen, zodat de geldverstrekker op basis hiervan kan beslissen of de verbouwing wel of niet volledig meegefinancierd kan worden.

Het taxatierapport geeft u als koper tevens een onafhankelijk inzicht in de toestand en de waarde van het object. Tevens vermeldt het rapport bijzonderheden zoals erfdienstbaarheden, bodemverontreiniging, bestemmingsplannen e.d.

Kortom een taxatie is een serieuze zaak, waarbij hypotheekverstrekkers steeds hogere eisen stellen aan de taxateur en het rapport dat hij opmaakt!

Onze taxatierapporten worden opgemaakt door een erkend taxateur volgens de normen van het Nederlands Woning Waarde Instituut. Het NWWI bewaakt de kwaliteit van zowel de taxatie als de taxateur.

Onze rapporten worden landelijk geaccepteerd door alle banken, rechtbanken en de Belastingdienst. Ook wanneer het gaat om het verkrijgen van Nationale Hypotheek Garantie (NHG)

Wilt u een vrijblijvende offerte voor uw taxatie, klik dan hier

Wilms Vastgoed || 046 20 461 20 || 06 54 75 86 09